pl
Telefoon: 0412-745074
werk@bjflexpartners.nl
 

Ons team

BJ Flexpartners BV

Persoonlijk contact met uitzendkracht en opdrachtgevers, daarmee onderscheiden wij ons als personeelspartner. In de hectische uitzendbranche waar flexibiliteit en snel schakelen van groot belang zijn, wordt het belang van persoonlijk contact en maatwerk wel eens onderschat. Met ons team van professionals zorgen wij voor de gewenste flexibiliteit zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

In contact met onze opdrachtgevers

U als opdrachtgever heeft één aanspreekpunt binnen onze organisatie. Uw contactpersoon staat voor u klaar wanneer u dat nodig heeft. Dit kan zijn doordat de vraag naar personeel toeneemt, maar ook bij wijzigingen in uw planning, tussentijdse evaluaties en bij juridische vraagstukken op personeelsgebied.

In contact met onze (kandidaat) uitzendkrachten

Iedere uitzendkracht die voor BJ Flexpartners werkt is voorafgaand aan de werkzaamheden uitgebreid gesproken tijdens het intake gesprek. Mede door dit uitgebreide voortraject realiseren wij een match op basis van ervaring en persoonlijkheid. Kortom: wij stellen u niet voor aan een CV, maar aan een versterking binnen uw organisatie.

Participatiewet / Sociaal Verantwoord Ondernemen / Social Return

Naast onze uitgebreide eigen wervingskanalen werken wij samen met verschillende gemeenten en werkgeversservicepunten door heel Nederland. Dankzij deze samenwerking staan wij in een vroeg stadium in contact met kandidaten die zeer gemotiveerd zijn om voor onze opdrachtgevers aan de slag te gaan. Mede dankzij deze samenwerking kunnen wij u in contact brengen met kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. De doelgroep waarmee u invulling kunt geven aan de eisen op het gebied van de participatiewet, het Sociaal Verantwoord Ondernemen en de inzet van Social Return.

Boven van links naar rechts:

– Jos van Hintum, commercieel intercedent.
– Johan van de Veerdonk, directeur-eigenaar.
– Ferry Janse, directeur-eigenaar.

Onder van links naar rechts:

– Jessika van Melis, recruiter.
– Wendy Werensteijn, commercieel intercedent.
– Beata Gutowska, financiële administratie/coördinator.
– Kirstin Menger, recruiter.
– Amber van de Haar, recruiter.
– Ashley Sprangers, receptioniste/administratief medewerkster.
– Maja Maciejewska, administratief medewerkster/coördinator.
– Carolien van Kuijk, recruiter. (niet op de foto)

Download onze bedrijfsinformatie