pl
Telefoon: 0412-745074
werk@bjflexpartners.nl
 

Internationale uitzendkrachten

Door de jarenlange ervaring van de oprichters in de internationale arbeidsbemiddeling van internationale uitzendkrachten heeft BJ Flexpartners zich vanaf de start van het bedrijf in 2011 intensief bezig gehouden met deze tak van uitzenden. Door goede contacten in Polen en Slowakije, zijn wij in staat om goed gekwalificeerde en uiterst gemotiveerde arbeidskrachten uit deze landen te selecteren om in Nederland te komen werken.

De meest voorkomende redenen waardoor onze opdrachtgevers voor deze Poolse of Slowaakse uitzendkrachten kiezen is hun ongekende motivatie, hoge productiviteit, laag ziekteverzuim en een vaak goede opleiding in hun thuisland. Naar aanleiding van de wensen van de opdrachtgever selecteren wij altijd uitzendkrachten die de Engelse, Duitse of Nederlandse taal voldoende beheersen.

BJ Flexpartners verzorgt voor deze internationale uitzendkrachten nette huisvesting in Nederland, vervoer van en naar de werkplek en geeft de nodige begeleiding bij het leven en werken in Nederland. Daarnaast zorgen wij er voor dat alle Oost-Europese uitzendkrachten een ziektekostenverzekering in Nederland hebben.