pl
Telefoon: 0412-745074
werk@bjflexpartners.nl
 

Payroll

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen medewerkers door BJ Flexpartners te laten payrollen. In dit geval kunnen wij uw hele huidige personeelsbestand bij ons op de loonlijst zetten, of een deel hiervan. Of u laat slechts die ene nieuwe persoon die vanmiddag uw bedrijf binnen kwam lopen bij ons op de payroll, zodat u, zonder risico te lopen, eerst eens kunt kijken wat voor vlees u in de kuip heeft.

Payrollen lijkt erg op uitzenden, met als grootste verschil dat u de medewerkers zelf aanlevert. BJ Flexpartners kan dan de hele werving en selectieprocedure overslaan, waardoor de tarieven nog scherper zijn dan onze uitzendtarieven.

Door uw personeel door ons te laten payrollen, heeft u o.a. de volgende voordelen:

  • Vooraf duidelijkheid over de kosten. Dus geen “onverwachte kosten bij bijvoorbeeld ziekte. U betaalt slechts de door u opgegeven gewerkte uren.
  • Wekelijks een duidelijke factuur, zodat u direct inzicht heeft in de gemaakte loonkosten. Geen potjes meer voor vrije dagen en vakantiegeld en geen aanslag op uw liquiditeit in de periode dat deze uitbetaald moeten worden.
  • BJ Flexpartners verloont de medewerkers en doet dus ook de aangiftes voor de loonbelasting, sociale premies en pensioenen. En wij betalen die natuurlijk ook! Dit scheelt u een dure accountant of boekhouder en een heleboel administratief werk!
  • U hoeft geen ingewikkelde personeelsadministratie meer bij te houden die jaren bewaard dient te worden. BJ Flexpartners neemt deze taak van u over. Uw personeelsadministratie bestaat dan slechts nog uit een kopie van het identiteitsbewijs van uw medewerkers en wij houden voor u in de gaten wanneer deze verloopt!
  • Uw personeelsbestand kan flexibeler worden. Doordat wij de ABU cao volgen, mogen wij als werkgever aanzienlijk meer tijdelijke arbeidsovereenkomsten geven dan u. Daarbij kunnen de door u aangebrachte medewerkers in veel gevallen de eerste 78 weken met een uitzendbeding werken.

BJ Flexpartners zorgt goed voor uw medewerkers. Wij hebben duidelijke arbeidsovereenkomsten en loonstroken, betalen de salarissen altijd volgens afspraak en op een vast tijdstip en zijn altijd bereikbaar voor eventuele vragen van uw medewerkers.