pl
Telefoon: 0412-745074
werk@bjflexpartners.nl
 

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker, maar heeft u geen tijd voor, of ervaring met het vinden van de meest geschikte persoon? Maar wilt u deze medewerker wel zelf in dienst nemen en niet eerst voor een uitzendbureau laten werken? Dan is onze “werving en selectie” service de ideale oplossing voor u!

Hieronder kunt u ons stappenplan zien waarmee wij er voor zorgen dat u, zonder al te veel tijd en inspanning erin te stoppen, de juiste medewerker op een presenteerblaadje krijgt aangeboden. Ons werving en selectie proces:

  1. Inventarisatiegesprek met de opdrachtgever. Hierin worden uw wensen en eisen vastgelegd en proeven wij de “sfeer” binnen uw bedrijf. Dit alles wordt door ons vastgelegd en ter goedkeuring aan u voorgelegd voordat wij aan de volgende stap beginnen.
  2. Werving van kandidaten door middel van advertenties, contacten met het UWV Werkbedrijf, social media en het raadplegen van ons netwerk.
  3. Eerste ronde sollicitatiegesprekken met de door ons geselecteerde kandidaten.
  4. Nabellen van referenties van de meest geschikte kandidaten.
  5. Het laten doen van verschillende functiegerichte tests, indien door u gewenst.
  6. Voorstellen van de beste kandidaten bij uw bedrijf, met tegelijk het tweede gesprek met deze kandidaten, waarbij nu ook de opdrachtgever aanwezig is.
  7. Adviseren van de opdrachtgever in de te maken keuze. Uiteindelijk heeft uw keus hierin altijd de doorslag.

De “werving en selectie” service is echt maatwerk. Wij kunnen u dit aanbieden tegen een vaste eenmalige fee, of op nacalculatie, waarbij u van te voren een inschatting krijgt van de te maken kosten en tussentijds op de hoogte wordt gehouden.