Persoonlijk contact met uitzendkracht en opdrachtgevers, daarmee onderscheiden wij ons als personeelspartner. In de hectische uitzendbranche waar flexibiliteit en snel schakelen van groot belang zijn, wordt het belang van persoonlijk contact en maatwerk wel eens onderschat. Met ons team van professionals zorgen wij voor de gewenste flexibiliteit zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

U als opdrachtgever heeft één aanspreekpunt binnen onze organisatie. Uw contactpersoon staat voor u klaar wanneer u dat nodig heeft. Dit kan zijn doordat de vraag naar personeel toeneemt, maar ook bij wijzigingen in uw planning, tussentijdse evaluaties en bij juridische vraagstukken op personeelsgebied.

Aanpak

Iedere uitzendkracht die voor BJ Flexpartners werkt is voorafgaand aan de werkzaamheden uitgebreid gesproken tijdens het intake gesprek. Mede door dit uitgebreide voortraject realiseren wij een match op basis van ervaring en persoonlijkheid. Kortom: wij stellen u niet voor aan een CV, maar aan een versterking binnen uw organisatie.

Naast onze uitgebreide eigen wervingskanalen werken wij samen met verschillende gemeenten en werkgeversservicepunten door heel Nederland. Dankzij deze samenwerking staan wij in een vroeg stadium in contact met kandidaten die zeer gemotiveerd zijn om voor onze opdrachtgevers aan de slag te gaan. Mede dankzij deze samenwerking kunnen wij u in contact brengen met kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. De doelgroep waarmee u invulling kunt geven aan de eisen op het gebied van de participatiewet, het Sociaal Verantwoord Ondernemen en de inzet van Social Return.

 

 • 2011

  Start van ons mooie bedrijf!
 • 2015

  Nieuw pand in Oss.
 • 2020

  We gaan door, werken vanuit huis waar nodig en zijn volop bereikbaar.

 • 2021

  Verhuizing naar een groter pand aan de Burgwal! 

Ons team

Stacey van Berkom
Financieel administratief
Gamze Bicak
Administratief/Intercedent
John Tiemissen
Accountmanager/Intercedent