Werknemers

Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij de ideale baan vindt waarin je kunt doorgroeien tot een vaste waarde voor de opdrachtgever

 

Ervaringen van onze medewerkers


Marco

BJ Flexpartners, tot op heden een geweldige stap

Ineens zat ik na 35 jaar zonder werk. Wat nu?  Meteen in laten schrijven bij meerdere uitzendbureaus en vele sollicitaties verzonden, maar kreeg steeds weer nul op het rekest, of zelfs helemaal geen reacties. Een kennis adviseerde me om eens bij BJ Flexpartners te gaan praten. Zo gezegd, zo gedaan en tot op heden een geweldige stap. Ik had een zeer goede indruk en voelde me er ook meteen thuis, en dat is na meer dan 2 jaar nog steeds zo. Ze houden me aan het werk en ben ze daar zeer dankbaar voor! Leuk personeel en ook belangrijk: het salaris is altijd op tijd en correct.


Rob

Medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam

Na een jaar zonder werk gezeten te hebben, kwam ik in contact met BJ Flexpartners. Na een leuk gesprek op kantoor in Oss met Ferry en Johan, kon ik direct beginnen als steigerbouwer. Daarna gewerkt als sloper om vervolgens omgeschoold te worden tot asbestverwijderaar. Nu alweer bijna 2 jaar in deze branche werkzaam. Geen dag zonder werk, dankzij de goede contacten die Ferry in deze bedrijfstak heeft opgebouwd en zijn inzet om mij aan het werk te houden. Tot op heden geen spijt dat ik voor BJ Flexpartners ben gaan werken.


Jacek

Geen dag zonder werk

Ik werk al 5 jaar voor BJ Flexpartners bij dezelfde opdrachtgever. De samenwerking verloopt altijd prima. In al die jaren geen vervelende ervaring opgedaan. De medewerkers op kantoor zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.